Matkailukohteet

SAMMIN RATSUTILA

Ympärivuotinen ratsastustoiminta mahdollistaa ratsastajalle monipuolisia vaihtoehtoja. Valittavana on tuntiopetus, este- ja kouluratsastus, ratsastusvaellus sekä tasoleirit. Myös ratsastuksen aloittelijoille löytyy ratsastustoimintaa.

Ratsastustoiminnan lisäksi Ratsutilalla pidetään erilaisia juhlia, joiden pitopalvelusta vastaa tilan omat pitokokit. Tunnelmalliseen pyöröhirsipirttiin mahtuu jopa 300 juhlavierasta. Elämyksiä Ratsutilalla tarjoaa myös vankkuri- ja rekiretket sekä savusaunan löylyt.

Tiedustelut ja varaukset: Sammin Ratsutila / 050 – 586 4909


SATAKUNNAN MOOTTORIURHEILUKESKUS

Satakunnan moottoriurheilukeskus toimii ajoharjoittelu- ja kilpa-autojen testaus- ja säätöpaikkana harrastajille ja kilpakuskeille. Siikaisten monipuolinen erikoiskoe on lähes 5 kilometriä
pitkä ja melko haastava. Rata-alueen kovapintainen sorareitistö on yhteensä noin 7,5 kilometriä pitkä. Tien leveys on 6 metriä ja aukon leveys 15 metriä. Taukoa voi viettää alueella sijaitsevan lammen rannalla, jossa on kaksi kotaa ja laavu.

Tiedustelut ja varaukset: Ratavalvoja p. 045-152 4277


SAMJE

Hiljaisuutta ja meditaatiopainotteisia retriittejä tarjoaa Samje Retriittikeskus. Ohjatut retriitit ovat vähintään viikon mittaisia, mutta Samje järjestää myös lyhyempiaikaista ohjelmaa ryhmän toiveiden mukaisesti. Esimerkiksi kahden tunnin meditaatiokeskeinen ohjelma.

Samjea voi käyttää myös kokouspaikkana ja siellä on tarjolla meditaatio- ja retriittipainotteisia erikoiskursseja. Kursseja tarjotaan ryhmille, mutta myös yksittäiset henkilöt voivat niihin osallistua.

Kurssiohjelmaan voit tutustua keskusksen nettisivuilla.

Tiedustelut ja varaukset: Puh. 050-559 5647